Team

Hallo, Mijn naam is Petra Wolffram en sinds 2004 eigenaresse van Looks Hairstudio. Mijn passie voor dit vak zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier mijn werk doe. Ik en mijn team heten u van harte welkom bij Looks Hairstudio.

Hallo, ik ben Marcella Hoekman en ik woon met mijn man, onze 2 zoons en een hondje in Julianadorp. Ik ben sinds 2005 werkzaam bij Looks Hairstudio. In dat jaar heb ik ook mijn opleiding aan het Nova college in Haarlem afgerond. Na die tijd heb ik verschillende cursussen, workshops en masterclasses gevolgd om altijd volgens de laatste technieken en mode te kunnen werken en adviseren. Na 12 jaar nog steeds veel plezier in mijn werk en het team. Altijd in voor iets nieuws, of een creatief idee. Tot ziens in de salon!

Hoi, ik ben Lobke Hartsuiker en ik woon al mijn hele leven in Oudkarspel . Sinds juli 2012 ben ik bij het Looks team aangesloten. In augustus 2013 heb ik mijn allround kappersdiploma gehaald. Verschillende cursussen en workshops verder wil ik nog steeds graag nieuwe dingen leren om een steeds uitgebreidere kennis te hebben. Vanaf 1 maart kunt u ook bij mij terecht voor het harsen en verven van de wenkbrauwen, het verven van de wimpers en Make-up advies. Tot gauw!