Hallo, Mijn naam is Petra Wolffram en sinds 2004 eigenaresse van Looks Hairstudio. Mijn passie voor dit vak zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier mijn werk doe. Mijn team  en ik heten u van harte welkom bij Looks Hairstudio.

Hallo, ik ben Marcella Hoekman en ik woon met mijn man, onze 2 zoons in Julianadorp. Ik ben sinds 2005 werkzaam bij Looks Hairstudio. In dat jaar heb ik ook mijn opleiding aan het Nova college in Haarlem afgerond. Na die tijd heb ik verschillende cursussen, workshops en masterclasses gevolgd om altijd volgens de laatste technieken en mode te kunnen werken en adviseren. Na 16 jaar nog steeds veel plezier in mijn werk en het team. Altijd in voor iets nieuws, of een creatief idee. Tot ziens in de salon!

Hallo, mijn naam is Finet Stoop, Ik werk sinds augustus 2019 bij Looks Hairstudio. Zomer 2021 ben ik geslaagd voor mijn middelbare school en ben ik aangenomen op de kappersschool! Leuke nieuwe dingen leren en werken in team verband. Heel veel zin in! Tot gauw!

Hallo ik ben Marina Pankras. Ik zit op het Horizon college en ga aan mijn derde jaar beginnen. Ik kom het team versterken vanaf 1 september. U kunt mij tegenkomen op de dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag.

Hallo, ik ben Daphne Evers en ik woon met mijn vriend en 2 kinderen in Alkmaar. Ik kom vanaf 1 september 2021 het team versterken. Ik heb daar enorm veel zin in. Het is zo’n fijn gevoel als klanten heel tevreden de deur uitgaan.