Specialiteiten

 

Brow-bar/Make-up

In onze browbar kunt u uw wenkbrauwen laten  verven en stylen/harsen. Wimpers verven, harsen boven lip en kin en make-up horen ook bij de mogelijkheden. Er wordt gewerkt met een zachte amandel crème hars die de huid niet beschadigd. Voor een gevoed en perfect resultaat. De finishing touch komt van het make-up merk Golden Rose.  Een merk wat huidverzorging met make-up combineert.

Wenkbrauwen zijn zo belangrijk in je gezicht! Ze zorgen voor 80% van je uitdrukking!

Workshops

Nieuwe workshops op korte termijn. Make-up, vlechten en do-it-yourself. Lees erover op Social media of in de nieuwtjes rubriek!

Kinderen

Op de donderdag zijn de Kids een stapje goedkoper uit. Tot en met 14 jaar oud zijn zij 12 euro kwijt voor een nieuwe coupe.

Bruiden

Zowel het kapsel als de make-up kan door ons verzorgd worden, thuis of in de salon. Vraag ernaar in de Salon of mail/bel ons.

Kleuren

Wij werken bij Looks met XP100 haarkleuring. Er zijn vele mogelijkheden en verschillende technieken. Maak je wensen kenbaar en wij gaan aan de slag.

  • Permanente kleurcrème
  • 75 nuances
  • 100% grijsdekking
  • Diepe en intense kleuren
  • XP100 Intens Radiance Haarverf is samengesteld uit natuurlijke pigmenten, vitaminen en oliën. Vitamine E zorgt ervoor dat het haar lang op kleur blijft en mooi blijft glanzen. Door middel van de toevoeging van Rozemarijn en Calendula word haar en hoofdhuid intensief verzorgd.