Algemene voorwaarden van Looks Hairstudio

Dit zijn onze algemene voorwaarden. Deze zijn, samen met de verwijzingen die ze bevatten, van toepassing op elke overeenkomst die wij, Looks Hairstudio, met u sluiten. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet met ons contact te zoeken via info@lookshairstudio.nl of per post: Looks Hairstudio, Dorpsstraat 652, 1723HK, Noord-Scharwoude. U kunt ons ook bereiken op ons telefoonnummer 0226-317680. Wij hebben het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen. U stemt ermee in dat steeds de laatste versie van deze algemene voorwaarden op onze overeenkomst van toepassing zal zijn.

 

Artikel 1 – Producten

Wij verkopen kappers producten/diensten, prepaid kaarten en kadobonnen.

 

Artikel 2 – Registratie

U dient zich te registreren om een product te bestellen. U moet hiervoor uw persoonlijke gegevens aan ons verstrekken. Deze persoonlijke gegevens dient u naar waarheid in te vullen en deze dienen actueel te zijn. Wij beschermen uw persoonlijke gegevens goed; zie ook onze Privacy Statement op onze website. Gebruik een sterk wachtwoord voor uw account en geef uw wachtwoord nooit aan anderen. U bent zelf verantwoordelijk voor eventueel misbruik van uw account (bijvoorbeeld: als een ander met uw wachtwoord een bestelling bij ons plaatst).

 

Artikel 3 – Betalingen

De (totale) prijs van de producten staat in onze webshop aangegeven. U kunt in onze webshop betalen met iDeal.

Bij het niet nakomen van de overeenkomst/afspraak vervalt het recht op behandeling.

Bij het niet komen opdagen/ niet verschijnen/ vergeten, op of van een gemaakte afspraak zullen wij genoodzaakt zijn 50% van de behandeling in rekening te brengen. U kunt uw afspraak 24uur van tevoren kosteloos afzeggen/annuleren.

 

Artikel 4 – Klachtenregeling

Als u een klacht heeft over de uitvoering van de overeenkomst, horen wij dat graag. Stuur uw klacht dan zo snel mogelijk (en zo volledig mogelijk omschreven) naar info@lookshairstudio.nl. Als we de klacht niet onderling kunnen oplossen, ontstaat er een geschil dat valt onder de geschillenregeling.

Kom eens langs of maak een afpsraak

Dorpsstraat 652

Noord-Scharwoude

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 09:00 - 20:00

Woensdag: 09:00 - 20:00

Donderdag: 09:00 - 20:00

Vrijdag: 09:00 - 18:00

Zaterdag: 09:00 - 16:00

Zondag: Gesloten

© Looks Hairstudio 2023 | Website door Muldesigns